Instrucțiuni de utilizare Varius Plus

Varius Plus - caracteristici generale și informații

Prezentare:

gel într-un tub

Acțiunea principală:

tratamentul varicelor

Este destinat:

pentru femei și bărbați

Restricții de vârstă:

pentru persoanele peste 21 de ani

 

Varius Plus - gel împotriva varicelor la femei și bărbați. Se eliberează fără prescripție medicală și cu destinație medicală. Consumul zilnic elimină toate simptomele varicelor până la recuperarea completă. Permis pentru utilizare în calitate de profilaxie.

Gel de versatil. La fel de eficientă pentru tratamentul varicelor, nu numai pe picioare, dar, de asemenea, pe mâini și alte părți ale corpului.

Eficacitatea și siguranța Varius Plus a fost verificat prin studii științifice și clinice confirmate de teste pe voluntari. Rezultatele testelor clinice după trei luni de utilizare a gelului:

  • 100% - lipsa de alergii și alte efecte secundare negative, plin de eliminarea de edem, durere și greutate în picioare
  • 97% - rezolvarea de albastru cu stele, convulsii, eliminarea completă a varicelor primul și al doilea grad de severitate, o îmbunătățire semnificativă a stării în prezența varicelor în cadrul formă.

Atragem atenția, de a cumpara gel împotriva varicelor Varius Plus în România se poate numai la comanda de la producator. Pentru a plasa o comanda, utilizați formularul de pe site-ul oficial.

Aplicarea Varius Plus - indicații de utilizare și cauzele

Greutate, durere și umflarea în picioare, în special în seara, albastre stele, foarte proeminente și sunt vizibile viena - toate acestea sunt principalele simptome ale varicelor, care necesită tratament imediat, pentru a evita complicațiile.

Este important să știți! Statisticile din ultimii cinci ani, informează, că fiecare a treia femeie și fiecare al cincilea om din Europa suferă varice. Totodată, 40% dintre ei nu știu despre boala, nu să acorde o atenție la ea, nu se adresează la medic și nu începe un tratament!

În absența tratamentului boala varice se dezvoltă rapid și, ca rezultat, se agravează starea generală a omului, a redus activitatea fizica si rezistenta, simptome varicoase devin tot mai pronunțate. Se intensifică durerea, crește sentimentul de greutate in picioare, umflarea persistă, în dimineața de după odihnă și somn, venele încep să doară și cresc în mărime.

Instrucțiuni cum să folosească gel, contraindicații

cum să utilizați gel Varius Plus împotriva varicelor

Să se bucure de Varius Plus este foarte simplu. Aplicați un strat subțire de gel pe zonele inflamate din viena, zona afectată a pielii, fie complet pe picioarele tale atunci când aveți simptome de varice sau de prevenire a bolii. Repetați de zi cu zi de două ori pe zi - în caz de terapie, o dată pe zi, înainte de a merge la culcare - pentru prevenirea.

Curs de aplicare este diferită, variind de la o lună la șase, depinde de gravitatea varicelor. Curs de aplicare, cu scopul de a preveni - fără restricții.

Contraindicații lipsesc. Excepție - intoleranta la una din componente. Este, de asemenea, sfătuiți să coordoneze aplicarea Varius Plus dacă aveți o boală gravă, în timpul sarcinii și alăptării.