Recenzii despre Varius Plus

 • Maria
  Vreau să spun un mare mulțumesc producătorului varius plus pentru într-adevăr un mijloc eficient! Numai prin aplicarea acestui gel sunt în cele din urmă a uitat de aproape constantă dureri dureri de picioare. Acum, fiecare ziua mea este mult mai frumos, și am dormit pe timp de noapte)
  Varius Plus
 • Elena
  Pe experiența personală s-a convins că a scapa de varice cu ajutorul unui singur gel. Gel varius plus recomanda un terapeut. Mă bucur că la timp a aflat despre acest instrument, pentru că deja merge la operație cu laser. Astăzi a făcut o nouă comandă, cu nerăbdare de livrare. Voi folosi pentru prevenirea!
  Varius Plus
 • Floarea
  Comanda varius plus pentru sine, soțul și părinții noștri. Bucura întreaga familie. Soțul meu și cu mine pentru prevenirea, părinții mai mult pentru tratament. Instrumentul ajută de fapt. Nu există nici o greutate în picioare și edem. Părinții spun că, așa cum a început să se bucure de acest gel, a devenit mai ușor să meargă și viena au devenit mai puțin vizibile.
  Varius Plus
 • Ion
  Undeva o jumătate de an în urmă a observat că pe piciorul drept foarte tare viena semnificativ. S-a adresat la medic, el a spus că este banal de vârstă varice. A fixat ca dată gel varius plus. Îmbunătățirea a fost încă după prima lună de utilizare. Dar, la recomandarea aceluiași medic, folosesc gel de până acum, pentru prevenirea.
  Varius Plus
 • Ileana
  Folosesc varius plus deja de aproximativ trei luni, vopsea pe picioare o dată pe zi, înainte de a merge la culcare. Cred că numai prin acest mijloc, eu nu mai simt aceeași durere și greutate de la o zi întreagă pe tocuri. Recent, a atras atenția că pe picioare încetează sta la viena, cum a fost înainte. Bun gel, recomand.
  Varius Plus
Evaluarea utilizatorilor Varius Plus
4.5
12