Vene varicoase

În caz de insuficiență valve venoase sau prin scăderea tonusului vene forța gravitațională se dovedește a fi suficientă pentru a împiedica fluxul sanguin normal. În acest caz, sângele stagnează în vene, ceea ce duce la faptul că ei înșiși venos vasele sunt deformate. Aceste vene sunt numite varicoase avansate.

Informații generale

vene varicoase

Este cunoscut faptul că forța gravitațională afectează fluxul de sânge. Inima joacă un rol de pompă care asigură o circulație a sângelui. Pentru circulatorii ale organelor situate deasupra inimii, forța gravitațională are un efect pozitiv. Cu toate acestea, în vasele membrelor inferioare forța gravitațională acționează împotriva organismului. Uneori, când insuficiența valvelor venoase sau prin scăderea tonusului vene forța gravitațională se dovedește a fi suficientă pentru a împiedica fluxul sanguin normal. În acest caz, sângele stagnează în vene, ceea ce duce la faptul că ei înșiși venos vasele sunt deformate. Aceste vene sunt numite varicoase avansate.

De obicei, acestea pot fi găsite în zona de muschii gambei și pe suprafața din spate a articulațiilor genunchilor. Aproximativ fiecare al zecelea locuitor al planetei suferă de varice. De obicei, femeile cu vârsta de la 30 până la 60 de ani cu un defect de nastere valve venoase. Această boală duce, de asemenea, obezitatea, postura rău, condiții, atunci când un om este forțat să o lungă perioadă de timp să stea sau de a sta, sarcina. La fiecare dintre aceste stări se dovedește a fi o presiune suplimentară asupra venelor, și fluxul de sange la nivelul membrelor inferioare greu.

Cauzele de dezvoltare a varicelor

 • lipsa de valve venoase, deteriorarea acestora sau defecte ereditare, în consecință, ele nu sunt capabile de a împiedica invers scurgere de sânge în extremitățile inferioare, care, la rândul său, determinată de acțiunea forței de greutate. Astfel, venele sunt umplute cu sânge și se dilată;
 • o lungă ședere în poziție verticală;
 • obezitatea;
 • creșterea presiunii exercitate asupra venelor jumătatea inferioară a corpului, la o tensiune a mușchilor în timpul defecare, atunci când ridicarea de greutati, de sarcină.

Simptomele de varice

simptomele varicelor
 • complicate, albastru închis sau crimson culoarea venelor de la picioare;
 • neuniformă maroniu pigmentarea pielii în zona gambelor și gleznelor;
 • dureri intense la nivelul picioarelor;
 • episodic apariția de crampe musculare la nivelul membrelor inferioare;
 • îngroșat viena;
 • ulcerativa defecte pe piele a picioarelor sau în zona articulațiilor.

Complicații

 • eczeme;
 • ulcere cutanate;
 • grele venos sângerare atunci când a fost împușcată la nivelul membrelor inferioare;
 • tromboflebită (inflamație-o anumită zonă a vienei, care este însoțită de formarea unui cheag de sânge).

Ce poti face

Fără măsuri terapeutice varicoasă nu va dispărea.

Cu toate acestea, puteți calma durerea și a reduce disconfortul în următoarele moduri:

 1. Evitați încă în picioare într-un singur loc. Fără exerciții fizice de sânge în zonele afectate vasele de stagneaza, presiunea crește. Toate acest lucru duce la acumularea de apă în zona de stop, gleznelor și părțile inferioare ale picioarelor, care este însoțită de creșterea senzațiilor de durere.
 2. Nu uitați să regulat pentru a muta, a schimba poziția corpului. Atunci când mersul pe jos în scădere mușchi de vițel. În acest caz sângele mai repede nu la inimă și, astfel, scade presiunea în vene. De asemenea, prin activitate fizică lichid mai repede absorbit de țesuturile moi, și, astfel, se reduc senzațiile de durere.
 3. Purtați terapeutice dresuri sau sosete, astfel puteți evita retentia de lichide în țesuturile moi.
 4. Nu dormi stând.
 5. Dacă aveți o lungă perioadă de timp pentru a sta, îndoiți și îndrepta picioarele în articulația gleznei, pentru a menține fluxul de sânge. În călătorie, să acorde o atenție deosebită la starea de la picioare. Nu sta mult timp într-un singur loc. La fiecare 45-60 de minute, trebuie să te ridici și să se încălzească.
 6. Nu stai aproape de foc. O poziție a corpului în combinație cu o temperatură ridicată a mediului, care contribuie la extinderea venelor, împreună duc la retenția de lichide și un sentiment de disconfort în picioare.
 7. Ia-o baie de seara. Dacă luați o baie fierbinte în dimineața devreme, atunci acest lucru va duce la re-extinderea venelor și retenția de lichide, și, prin urmare, la senzații.

Care suferă de varice, fără nici o boli de inima poate fi recomandabil să dormi într-o poziție în care picioarele se află mai sus de nivelul inimii. Prin urmare, se efectuează greutate drenajul membrelor inferioare. Ridicați picioarele deasupra nivelului inimii, de 3-4 ori pe zi, 5-10 min acest lucru Este deosebit de util pentru femeile gravide. Nu mânca o mulțime de alimente sarate, deoarece în acest caz mai mare de lichid reținut în organism.

Ce poate face medicul

Medicul vă poate prescrie medicamente, pentru a facilita starea sau îmbunătățesc tonusul venelor. Cu toate acestea, atunci când pronunțată femeile care prezintă extinderea nevoie de scleroterapie sau intervenție chirurgicală.

Scleroterapia este speciale de injectare de medicamente, a căror acțiune conduce la overgrowing a varicelor, ceea ce împiedică invers scurgere de sânge.

Intervenția chirurgicală este eliminarea varicoase extins viena (excizia viena). Dacă este necesar, medicul va prescrie tratamentul complicațiilor.